Звездният коментатор на UFC Джо Роугън говори за текущата форма на бившия

...
Звездният коментатор на UFC Джо Роугън говори за текущата форма на бившия
Коментари Харесай

Джо Роугън: Пробите за допинг на Макгрегър ще стопят чашките на USADA

Звездният коментатор на UFC Джо Роугън говори за настоящата форма на някогашния първенец на организацията в две тегловни категории Конър Макгрегър.

В последно време всички подозират " The Notorious " в използването на допинг. Факт е, че Конър е в невиждана физическа форма. Той е качил много мускулна маса и не стопира да се хвали с това в обществените мрежи.

Подозренията се ускориха, откакто стана ясно, че Конър не е в пула на USADA. Той не е тестван за допинг в последната 1 година. Конър продължава да е отвън пула на USADA, а рецензиите за приложимост на стероиди не престават.

Джо Роугън също загатна, че огромната суперзвезда пипа неразрешените препарати:

„ Той смъква ризата си и театралничи от самото начало. И наподобява, че неговите проби ще стопят чаша за тест за допинг. Човек има възприятието, че тестът ще изгори дъното на чашката.

Странно е, че има малка врата в разпоредбите на USADA, която ви разрешава да излезете от листата с проби. Имате шест месеца, в които да давате чисти проби. Но в случай че сте имали травма, тогава това е мъдро решение, нали?

Хормонът на растежа и пептидите могат съвършено да възстановят тялото.

Те наподобява въздействат на плътността на костите. Въпреки че има избрани неща, които остават в тялото доста дълго време и той няма да може да ги употребява. ”, сподели Роугън в своя подкаст.

Конър би трябвало да се върне в пула на USADA и да дава чисти проби 6 месеца. Говореше се, че Конър ще получи изключение и ще се върне в пула, само че против 2 чисти проби едновременно. От USADA опровергаха това и споделиха, че Конър ще би трябвало да си мине през тези 6 месеца, преди да се завърне в клетката.

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР